Datum

Bouwdorp Oost begint dit jaar op dinsdag 23 juli 2019 en eindigt op donderdag 25 juli. De dagen duren van 10.00 tot 16.00 uur. Alleen de laatste dag (25 juli) is rond 14:00 uur afgelopen. Dan vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats. Ouders mogen er het hele evenement bij blijven als ze dat leuk vinden.

Klik HIER om je in te schrijven!

Informatie en Thema

Het Bouwdorp-Oost is voor kinderen van 6 tot 12 jaar.
De entree is, zoals ieder jaar, 1 euro per bezoeker per dag. Daarvoor krijg je een drankje en een snoepje bij De Lickebaert. Het is een symbolische entreeprijs.
Het is verplicht om dichte en stevige schoenen te dragen voor de veiligheid. Het thema van 2019 is ''Circus''!

Locatie

Over ons

Bouwdorp-Oost wordt sinds 2013 georganiseerd door evenementenbureau Jopa Events in opdracht van de Gemeente Maassluis. De gemeente financiert het project in samenwerking met Maasdelta Maassluis en verschillende bedrijven uit Maassluis werken tegen gereduceerd of nultarief mee aan dit evenement. Net als een aantal trouwe vrijwilligers, die jaarlijks met plezier hun tijd steken in het vermaken van de 100-150 kinderen per dag.

Zonder de Gemeente Maassluis en de vrijwilligers zou Bouwdorp-Oost niet bestaan. Maar het wordt ook mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven of instellingen: Jopa Events, Maasdelta Maassluis, Smit Maassluis, Stichting Lickebaert, Argeweb en Stroomopwaarts.

Contact

Bouwdorp Maassluis wordt mede mogelijk gemaakt door: