Bouwdorp Wilgenrijk

Op 20, 21 en 22 augustus 2019 vindt Bouwdorp Wilgenrijk plaats. Kinderen kunnen drie dagen lang bouwen aan hun eigen bouwwerken binnen het thema ‘Boomhutten’. Aan het einde van de laatste dag, op donderdag 22 augustus, krijgen de mooiste bouwwerken, de beste bouwvrouw en beste bouwman een mooie prijs uitgereikt.

Klik hier om je in te schrijven.

Voor wie?

Bouwdorp Wilgenrijk is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het bouwdorp heeft een symbolische entreeprijs van 1,- euro per bezoeker, per dag. Daarvoor krijgen de kinderen ook een drankje en een snoepje. I.v.m. de aanschaf van materiaal en de catering, vragen wij u vriendelijk uw kind van te voren in te schrijven voor Bouwdorp Wilgenrijk.

Voor de veiligheid is het verplicht om dichte en stevige schoenen te dragen!

Locatie

Bouwdorp Wilgenrijk vindt plaats achter Buitengoed in Wilgenrijk (vlakbij Lely). En is met zowel de fiets als met de auto goed te bereiken.

Over Bouwdorp Wilgenrijk

Voorheen waren er twee bouwdorpen in Maassluis; Bouwdorp-Oost en Bouwdorp-West. Bouwdorp-West is door omstandigheden komen te vervallen in 2017. Wilgenrijk heeft de handschoen opgepakt en organiseert voor het eerst Bouwdorp Wilgenrijk. Door deze nieuwe plek is er voor de kleine timmermannen en -vrouwen in Maassluis-West ook weer een plek om de mooiste creaties te maken!

Contact